RECEPTY DO KAŽDÉ KUCHYNĚ
Příprava SPAGHETTI POMODORO
- Nejprve spaříme a oloupejme rajčata nebo u nás můžete zakoupit již oloupaná rajčata. Nařízneme je křížem a ponoříme je do vařící vody, asi tak na 20-30 sekund. Poté je prudce zchladíme v ledové vodě a následně je oloupeme. Finálně je nakrájíme je na čtvrtiny.
- Těstoviny od skvělé značky DIVELLA uvařte podle návodu. Můžete si odlít trochu vody, ve které se těstoviny vařily, a tu potom nalít ke scezeným těstovinám. Potom se tak nevysušují.
- Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte rajčata a lehce zmáčknuté stroužky česneku a lehce orestujte. Dochutíme dle, dokud se rajčata téměř nerozvaří na hustou kaši. Vyndejte česnek, přidejte těstoviny, bylinky a vše zlehka promíchejte.
- Hotové těstoviny rozdělíme na připravené talíře, zasypeme je parmazánem nastrouhaným parmigiano z našeho obchůdku, bazalkou a ihned podávejte.
Za celý náš tým Vám přeji. Dobrou chuť.
